Škola plivanja SWIM WAY na bazenima SC Milan Gale Muškatirović (ex 25 Maj) i OŠ “Kralj Petar Prvi” na opštini Stari grad

Poštovani, obaveštavamo Vas da je Škola plivanja SWIM WAY počela sa radom na opštini Stari grad na bazenu osnovne škole “Kralj Petar Prvi” (renoviran bazen) u ulici Maršala Birjuzova br.43, i bazenu SC Milan Gale Muškatirović (ex 25 Maj).

Renovirani bazen u osnovnoj školi “Kralj Petar Prvi” u blizini Obilićevog venca predstavlja odlične uslove za rad sa najmlađima. Naši polaznici mogu da uživaju sa nama, možemo slobodno reći na novom bazenu gde su uslovi prilagođeni deci od 4 godine i starijima. Temperatura vode od 28-29 stepeni celzijusovih, kao i kvalitet i ispravnost vode koju redovno kontrolišemo, čine da rad, i sam boravak u bazenu budu veoma prijatni. Kontrola kvaliteta vode je poverena Agenciji za dezinfekciju i čišćenje objekata EKO-SS.

Škola plivanja SWIM WAY na bazenu OŠ “Kralj Petar Prvi” radi sa decom uzrasta od 4-12 godina. Na ovom bazenu sprovodimo veći deo programa naše škole plivanja. Termine možete pogledati OVDE.

Na bazenu SC Milan Gale Muškatirović (ex 25 Maj) radimo sa decom uzrasta 6-15 godina koji žele da nauče plivaju ili koji žele da koriguju i poprave već naučene tehnike plivanja. Pošto radimo u saradnji sa vaterpolo klubom “Stari grad”, devojčice i dečaci koji su zainteresovni mogu preći u školu vaterpola. Termini su ponedeljkom i petkom od 19:15h i subotom od 12h.

Pozovite nas (065/214 1610) i zakažite besplatan probni čas. Dođite da se upoznamo i postanite i Vi deo naše sportske družine. ČEKAMO VAS!