Poštovani, obaveštavamo Vas da je Škola plivanja SWIM WAY počela sa radom na opštini Stari grad na bazenu osnovne škole “Kralj Petar Prvi” (renoviran bazen) u ulici Maršala Birjuzova br.43, i bazenu SC Milan Gale Muškatirović (ex 25 Maj).

Renovirani bazen u osnovnoj školi “Kralj Petar Prvi” u blizini Obilićevog venca predstavlja odlične uslove za rad sa najmlađima. Naši polaznici mogu da uživaju sa nama, možemo slobodno reći na novom bazenu gde su uslovi prilagođeni deci od 4 godine i starijima. Temperatura vode od 28-29 stepeni celzijusovih, kao i kvalitet i ispravnost vode koju redovno kontrolišemo, čine da rad, i sam boravak u bazenu budu veoma prijatni. Kontrola kvaliteta vode je poverena Agenciji za dezinfekciju i čišćenje objekata EKO-SS.

Škola plivanja SWIM WAY na bazenu OŠ “Kralj Petar Prvi” radi sa decom uzrasta od 4-12 godina. Na ovom bazenu sprovodimo veći deo programa naše škole plivanja. Termine možete pogledati OVDE.

Na bazenu SC Milan Gale Muškatirović (ex 25 Maj) radimo sa decom uzrasta 6-15 godina koji žele da nauče plivaju ili koji žele da koriguju i poprave već naučene tehnike plivanja. Pošto radimo u saradnji sa vaterpolo klubom “Stari grad”, devojčice i dečaci koji su zainteresovni mogu preći u školu vaterpola. Termini su ponedeljkom i petkom od 19:15h i subotom od 12h.

Pozovite nas (065/214 1610) i zakažite besplatan probni čas. Dođite da se upoznamo i postanite i Vi deo naše sportske družine. ČEKAMO VAS!