Škola plivanja Slodes plivačkog kluba Swim Way radi sa decom neplivačima uzrasta od 4-10 godina.

Osnovni cilj je osposobljavanje dece za samostalan boravak u vodi. Možemo reći da ovde sprovodimo osnovni program naše škole plivanja koji je prevashodno usmeren na obuku neplivača. Metodika obuke je takva da se na samom početku rade vežbe za oslobađanje straha od vode, vežbe privikavanja na vodu, zauzimanje bezbednog položaja u vodi i vežbe disanja, kako bi sam boravak u vodi deci bio što prijatniji.

Nakon savladavanja pomenutih vežbi, prelazi se na osnove tehnika plivanja (uvod u kraul i leđni kraul). Uvode se vežbe za obučavanje tehnike rada nogama kraul na stomaku i leđima. Uz pomoć različitih rekvizita, cilj je ove vežbe što brže i lakše savladati. Postepeno se uvode vežbe zaveslaja kraul na stomaku i leđima.

 

Škola plivanja Slodes

 

Polaznici su raspoređeni u 3 grupe (neplivači I, neplivači II i poluplivači) u zavisnosti od uzrasta i nivoa znanja plivanja. Kapacitet grupe Škola plivanja Slodes PK Swim Way je 30 polaznika u jednom terminu. Standard koji primenjujemo je 2 trenera na grupu od 10-12 polaznika. Temperatura vode od 28-29 stepeni C i vazduha oko 30 stepeni C predstavljaju odlične uslove za sprovođenje pomenutog programa.

Škola plivanja Slodes PK Swim Way ima za cilj da svoje polaznike što pre obuči osnovama plivanja i stvori dobru bazu i preduslov za dalji proces obuke odnosno škole plivanja koje ih očekuje u nastavku našeg programa. Kada polaznici savladaju i dostignu određeni nivo sposobnosti i ukoliko žele da nastave sa daljom obukom i učenjem tehnika plivanja, mi ih prebacujemo u grupu na bazenu SRC Banjica gde se nalazi naša Škola plivanja Banjica PK Swim Way

Svi zainteresovani se mogu javiti i doći na besplatan probni čas gde će ih naši treneri istestirati i odrediti kojoj grupi pripadaju. Termine možete pogledati OVDE kao i cene mesečne članarine.

Kontakt telefon:

060/490 9690 trener Đorđe

 

Škola plivanja Slodes