Škola plivanja Ledine Aqua-Hollywoodland plivačkog kluba Swim Way, radi sa decom uzrasta od 5-14 godina.

Cilj škole plivanja je pre svega da se dete osposobi za samostalan i bezbedan boravak u vodi. Takođe, kroz metodiku obuke koja obuhvata niz vežbi, dete treba da se oseća slobodno i prijatno u vodi. Pošto Swim Way nastoji da svojim polaznicima omogući što bolje uslove tokom obuke plivanja, smatramo da akva park Hollywood Land na Ledinama predstavlja idealnu sredinu sa idealnim uslovima prilagođenim deci (temperatura vode od 29-31 stepen celzijusovih, kvalitet vode se redovno kontroliše) za sprovođenje programa obuke neplivača, škole plivanja, kao i za usvajanje, korekciju, i usavršavanje tehnika plivanja.

Polaznici su raspoređeni po grupama:

  • Neplivači I
  • Poluplivači I
  • Poluplivači II
  • Plivači

škola plivanja ledine novi beograd surčin zemun

 

Zbog pozitivnog dejstva na funkcionalne i motoričke sposobnosti kod dece, plivanje se preporučuje od najranijeg uzrasta. U plivanju se istovremeno koriste i ruke i noge, što dovodi do povećanja kapaciteta pluća, angažuju se svi mišići tela i dolazi do skladnog rasta i razvoja deteta. Plivanje veoma pozitivno utiče na razvoj celokupnog organizma. Pošto se u plivanju podjednako angažuju svi važni organi, muskulatura gornjih i donjih ekstremiteta i trupa se razvija harmonično, sistematično i ravnomerno. Boravak u vodi i bavljenje plivanjem takođe stvara dobro raspoloženje i pruža zadovoljstvo i zdravu zabavu.

Obuka u našoj školi obuhvata savladavanje četiri osnovne tehnike plivanja – kraul, leđni kraul, prsno i delfin.

Na prvom treningu vrši se testiranje polaznika kako bi se utvrdio nivo znanja plivanja. Nakon testiranja polaznik se svrstava u odgovarajuću grupu od kojih svaka ima precizno definisane ciljeve usmerene ka obuci ili savladavanju i usavršavanju tehnika plivanja. Ukoliko je polaznik već pohađao neku školu plivanja, nastavlja svoj rad na usavršavanju i/ili korekciji tehnika plivanja.

Swim Way ima saradnju sa nekoliko vaterpolo klubova u Beogradu, kako muških tako i ženskih. Naši polaznici koji su zainteresovani, mogu da nastave da treniraju vaterpolo nakon završene škole plivanja.

Plivački klub Swim Way postoji i uspešno radi od 2015. godine na nekoliko lokacija u Beogradu. Osnivači kluba su sportski stručnjaci i profesori fizičkog vaspitanja koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, kao i u plivačkom i vaterpolo sportu.

Škola plivanja Ledine Aqua-Hollywoodland plivačkog kluba Swim Way startovala je u februaru 2018.godine. Časovi se održavaju radnim danima i to u terminima UTORAK i PETAK od 18-19h na bazenima akva parka Hollywoodland na Ledinama. Cena mesečne članarine je 3.800 rsd (popust za drugo dete iz iste porodice je 1.200 rsd.). Pozovite nas i zakažite BESPLATAN probni čas. Vidimo se!!!

 

Kontakt telefon:

064/165 0687 trener Sanja