Individualni treninzi uključuju sve elemente uspešnog sistema treninga. Pored grupnog rada naš klub Vam nudi i individualni rad. Program rada se prilagođava individualnim potrebama i sposobnostima svakog pojedinca. Trajanje pojedinačnog časa je od 45 minuta do 1h. Prilikom individualnog treninga pažnja trenera je sve vreme usmerena ka pojedincu. Trener tokom treninga sve vreme nadgleda izvođenje vežbe i na taj način sve vežbe se izvode tačnije i pravilnije, što dovodi do brže realizacije programa i postavljenih ciljeva.

Individualni treninzi su od posebnog značaja naročito za početnike. Takođe, individualni treninzi mogu biti od velike koristi i za one koji su već pohađali obuku i školu plivanja, a sada žele da koriguju i usavrše tehniku plivanja.

Individualni treninzi svakako dovode do bržih i efikasnijih rezultata, bilo da se radi na obuci plivanja ili usavršavanju tehnika plivanja. Sa trenerima se rade sve četiri tehnike plivanja (kraul, leđni kraul, prsno, delfin).

Škola plivanja PK Swim Way organizuje individualne časove za decu uzrasta 6 godina i starije. Na trening je potrebno poneti obaveznu opremu a to je: kupaći kostim, papuče, peškir, kapica i naočare za plivanje.

Treninzi se unapred zakazuju.

060/654 8080 trener Dušan

064/039 8539 trener Jelena

060/490 9690 trener Đorđe