Škola plivanja 25 maj PK Swim Way na bazenu SC Milan Gale Muškatirović radi sa devojčicama i dečacima uzrasta od 6-15 godina. Program koji sprovodimo na ovom bazenu namenjen je neplivačima, poluplivačima i plivačima. Neplivači takođe mogu proći obuku neplivača na lokaciji na Obilićevom vencu Škola plivanja OŠ “Kralj Petar Prvi” u ulici Maršala Birjuzova 43. Kasnije mogu preći na bazen SC Milan Gale Muškatirović.

Škola plivanja 25 maj PK Swim Way sprovodi program škole plivanja za obuku sve 4 tehnike plivanja.

Na prvom času treneri rade testiranje polaznika i na osnovu dobijenih rezultata isti se svrstava u odgovarajuću grupu. Deca koja su već prošla neku školu plivanja, odnosno imaju već određene sposobnosti, nastavljaju da rade na usvajanju, usavršavanju ili korekciji tehnika.

Škola plivanja 25 maj

 

Pokušaćemo da Vam približimo plivanje kao motoričku aktivnost koja se odvija u vodenoj sredini. Možemo je opisati unutar više prostora, a to su:

  • Specifičan osećaj sredine (osećaj vode, neuro-motorički kvalitet);
  • Proces obučavanja i usvajanja;
  • Mišićni osećaj (neuro-mišićni kvalitet);
  • Efikasnost kretanja (koordinacija);
  • Energetske transformacije (aerobno, anaerobno, mešovito);
  • Neuromišićne funkcije kretanja (snaga i tehnika);
  • Psihološka stanja i procesi.

Odnosno, kada se suoči sa zahtevima boravka u vodi i plivanjem, tok reagovanja čovekovog organizma na izmenjene ambijentalne uslove i specifičnu motoričku aktivnost teče od privikavanja i osećaja same sredine, ovladavanja i usavršavanja tehnike plivanja, prema formiranju specifičnih koordinacionih struktura iz upravljačkog (centralni nervni sistem), mišićnog, vegetativnog, energetskog i psihološkog prostora.

Škola plivanja Milan Gale Muškatirović

Škola plivanja 25 maj PK Swim Way na bazenu SC Milan Gale Muškatirović radi u saradnji  sa vaterpolo klubom “Stari grad”. Naši članovi imaju mogućnost da rade na usvajanju 4 osnovne tehnike plivanja. Takođe rade i na specifičnim (izvedenim) tehnikama plivanja koje se koriste u vaterpolu. Priprema kroz pomenute tehnike i savladavanje osnovnih vaterpolo položaja i kretanja, čine odličnu bazu za dalji rad u školi vaterpola. Svi zainteresovani (i dečaci i devojčice) koji žele da treniraju vaterpolo mogu preći u školu vaterpola i nastaviti da treniraju u vaterpolo klubu “Stari grad”.

OVDE možete pogledati cenovnik, kao i TERMINE Škole plivanja 25 maj PK Swim Way na bazenu SC Milan Gale Muskatirovic.

Pozovite nas i zakažite besplatan probni čas.

Kontakt telefon:

060/654 8080 trener Dušan