Škola plivanja PK Swim Way na Tašu radi sa devojčicama i dečacima uzrasta od 7-15 godina. Program koji sprovodimo na ovom bazenu namenjen je neplivačima, poluplivačima i plivačima. Neplivači takođe mogu proći obuku neplivača na lokaciji na Obilićevom vencu Škola plivanja OŠ “Kralj Petar Prvi” u ulici Maršala Birjuzova 43. Kasnije mogu preći na bazen Tašmajdan.

Škola plivanja PK Swim Way na bazenu Tašmajdan sprovodi program škole plivanja za obuku sve 4 tehnike plivanja.

Na prvom času treneri rade testiranje polaznika i na osnovu dobijenih rezultata isti se svrstava u odgovarajuću grupu. Deca koja su već prošla neku školu plivanja, odnosno imaju već određene sposobnosti, nastavljaju da rade na usvajanju, usavršavanju ili korekciji tehnika.

Škola plivanja Tašmajdan

Škola plivanja PK Swim Way na Tašu radi u saradnji  sa vaterpolo klubom “Stari grad”. Naši članovi imaju mogućnost da rade na usvajanju 4 osnovne tehnike plivanja. Takođe rade i na specifičnim (izvedenim) tehnikama plivanja koje se koriste u vaterpolu. Priprema kroz pomenute tehnike i savladavanje osnovnih vaterpolo položaja i kretanja, čine odličnu bazu za dalji rad u školi vaterpola. Svi zainteresovani (i dečaci i devojčice) koji žele da treniraju vaterpolo mogu preći u školu vaterpola i nastaviti da treniraju u vaterpolo klubu “Stari grad”.

OVDE možete pogledati cenovnik, kao i TERMINE Škole plivanja Tašmajdan PK Swim Way.

Pozovite nas i zakažite besplatan probni čas:

060/654 8080 trener Dušan