Pripreme za DIF Beograd je jedan od programa koji Vam nudi Swim Way.

Naučite da plivate, popravite dosadašnju tehniku plivanja ili jednostavno radite sa nama na poboljšanju kondicije kako bi na prijemnom ispitu ostvarili što bolje vreme.

Časovi se održavaju na bazenu Milan Gale Muškatirović ( ex 25. Maj) i na bazenu SRC Banjica. Testiranje za kandidate koji su poluplivači, vrši se na školskom bazenu osnovne škole “Kralj Petar Prvi” na Obilićevom vencu.

Cena jednog časa je 600 dinara i možete izabrati 2-4 časa nedeljno.

Plivački klub Swim Way počeo je sa radom 2015. godine na bazenu SC Banjica. Osnivači kluba su vrhunski sportski stručnjaci i profesori fizičkog vaspitanja. Poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, kao i u plivačkom i vaterpolo sportu. Danas, klub radi na nekoliko lokacija u gradu, kao mesto okupljanja svih zaljubljenika u plivanje, nezavisno od uzrasta.

Plivanje je jedan od najzdravijih i najkorisnijih sportova koji angažuje sve mišiće tela i blagotvorno utiče na ceo organizam. Voda stvara veći otpor od vazduha. U njoj moramo da se trudimo 12 puta više, nego kada vežbamo na suvom. Plivanje jača naše mišiće i srce, povećava kapacitet pluća i čini naše telo izdržljivijim.

Na našem sajtu možete pogledati TERMINE  u kojima se održavaju Pripreme za DIF na bazenima Milan Gale Muškatirović (ex 25.maj) i Banjica.

Informacije na telefon 065/214 1610 Miloš.

Pripreme za DIF

Miloš Bečanović, prof. fizičkog vaspitanja