Škola plivanja Vračar PK Swim Way radi sa devojčicama i dečacima uzrasta od 4-12 godina. Program koji sprovodimo na ovom bazenu namenjen je neplivačima, poluplivačima i plivačima.

Osnovni cilj škole plivanja je osposobiti dete za samostalan boravak u vodi. Na bazenu Vračar sprovodimo osnovni program naše škole plivanja koji je prevashodno usmeren na obuku neplivača. Na samom početku polaznici rade vežbe za oslobađanje straha od vode, zatim vežbe privikavanja na vodu, vežbe zauzimanja bezbednog položaja u vodi i vežbe disanja. Sam boravak u vodi deci treba da bude što prijatniji.

Škola plivanja Vračar PK Swim Way usmerena je ka povećanju mobilnosti i bezbednosti dece u vodi.

Nakon što polaznici savladaju pomenute osnovne vežbe, počinju sa osnovama tehnika plivanja (kraul i leđni kraul). Uvode se vežbe za obuku tehnike rada nogama kraul na stomaku i leđima. Uz pomoć različitih rekvizita, cilj je ove vežbe što brže i lakše savladati. Postepeno se uvode vežbe zaveslaja kraul na stomaku i leđima.

 

Škola plivanja Vračar

 

Polaznici su raspoređeni u 3 grupe (neplivači, poluplivači i plivači) u zavisnosti od uzrasta i nivoa znanja plivanja. Kapacitet grupe Škola plivanja Vračar PK Swim Way je 30 polaznika u jednom terminu. Standard koji primenjujemo je 1 trener na grupu od 6-8 polaznika. Temperatura vode od 28 stepeni C i vazduha oko 30 stepeni C predstavljaju odlične uslove za sprovođenje pomenutog programa.

Škola plivanja Vračar PK Swim Way ima za cilj da svoje polaznike što pre obuči osnovama plivanja i stvori dobru bazu i preduslov za dalji proces obuke odnosno škole plivanja koje ih očekuje u nastavku našeg programa. Pošto se savladaju elementi programa (kraul, leđni kraul, prsno) koji sprovodimo na ovom bazenu naši polaznici mogu da nastave sa usavršavanjem tehnika plivanja u nekoj od naših škola plivanja na velikim bazenima (Škola plivanja Tašmajdan).

Svi zainteresovani se mogu javiti i doći na besplatan probni čas gde će ih naši treneri istestirati i odrediti kojoj grupi pripadaju. Termine možete pogledati OVDE kao i cene mesečne članarine.

Škola plivanja Vračar PK Swim Way startuje od februara 2018.godine. Časovi se održavaju vikendom i to u terminima SUBOTA i NEDELJA od 16-17h na bazenu SROC Vračar, Ulica Sjenička br.1. Cena mesečne članarine je 4.000 rsd (popust za drugo dete iz iste porodice je 1.000 rsd.).

Kontakt telefon:

064/545 5738 trener Mladen

065/214 1610 trener Miloš